PERHATIAN: Khas untuk wanita yang ada masalah kulit gelap, kulit kusam, jeragat sampaikan dah penat mekup tebal! Ini berita baik untuk anda.

AKHIRNYA DIBONGKARKAN!

Pudarkan Jeragat Jerawat

seawal 7 hari jer..

Diformulasi khas dari syarikat kosmetik terkenal di KOREA. Toner Double Action pertama di Malaysia (Toner + Essence) membantu mencuci kotoran di liang pori dan merawat sel kulit mati di wajah anda.. DAP DAP je dengan kapas. MUDAH sangat. Jom TENGOK VIDEO DIBAWAH

Kami pulang balik duit anda kalau tak jadi

Anda mesti mengalami masalah macam ni kan?

Asyik naik jerawat je
Jeragat berpeta
Liang Pori Besar
Parut Cela
Tona Kulit Tak Sekata
Kulit Kering Kusam

Dibawah ini adalah Punca Utama JERAGAT JERAWAT semakin membiak di muka anda.

Sebenarnya cara mencuci muka yang betul je yang perlu anda lakukan untuk kekalkan kulit muka yang bersih dan lembap..

Mengunakan Foundation Yang Waterproof (Oilly based)

Sisa kotoran minyak boleh tersumbat di dalam liang pori wajah anda.

Cara Mencuci Muka Yang Salah

Jika anda mencuci muka dengan makeup cleanser, memang dah bagus dah tu. Tapi alangkah lebih bagus jika anda mencuci sambil merawat wajah anda dengan Khaf Toner ni.

Terdedah kepada sinaran UV berlebihan

Jika anda selalu berjemur di tengah panas tu, anda mesti kerap berpeluh kan.. Jadi sisa kotoran ini akan tersumbat di liang pori wajah anda. Takpe,, cuci muka yang betul mesti anda amalkan.

Perubahan Hormon

Ini memang biasa berlaku, nak pulak lepas bersalin..

Yela, mungkin anda pikir sampai nak buat rawatan laser yang mahal, cucuk Vitamin C yang berbahaya dan macam-macam lagi produk yang banyak anda jumpa..

Dah lah mahal, sakit pulak tu!

Belum kira side effect lagi tu.

Nak tahu jalan penyelesaian paling 

MURAH, SENANG, SELAMAT dan BERKESAN?

Anda cuma perlu amalkan cara mencuci muka dengan betul je.

MEMPERKENALKAN

Toner Double Action Pertama di Malaysia

diformulasikan dari

Toner bersifat Hydrating, Tiada alkohol yang bertindak cepat melembabkan kulit muka anda.

Kelebihan Khaf Skinz Toner

Diformulasi khas dari syarikat kosmetik yang terkenal di KOREA dan terbukti telah membantu lebih

0
Happy Customer dalam masa 3 bulan pelancaran!

Siapa yang patut gunakan Khaf Skinz Toner

  • Mereka yang nak hilangkan jeragat tanpa side effect.
  • Mereka yang nak hilangkan parut jerawat.
  • Mereka yang nak rawat kulit dari dalam.
  • Mereka yang nak kulit glowing tanpa berbelanja besar.
  • Mereka yang nak kulit flowless, bersih dan licin tanpa perlu mekap tebal!

Khaf Skinz Toner Dijamin Selamat Digunakan,

Dan TIADA BAHAN KIMIA BERBAHAYA

Betul ke Khaf Skinz Toner ni berkesan?

Jom kita tengok apa kata pengguna kami 😊

Klik untuk lihat GAMBAR & VIDEO dengan lebih jelas.

MUA Femes Amoy Hazlinda

Khaf Toner Kak Farah WAJIB guna selepas basuh muka utk cuci kotoran makeup yang tersumbat di liang pori. Sekarang Liang pori dah semakin mengecut, kulit sentiasa lembab dan gebu ja. Yang penting sekali Liang Pori mengecut membuat kulit wajah macam Glass Skin. Baru la nampak kulit macam orang muda ja🥰

Produk Ini Mempunyai 100% Jaminan Wang Dikembalikan Tanpa Banyak Soal!

Kami sangat yakin KHAF SKINZ TONER mampu membantu untuk menghilangkan jeragat dan mengembalikan keyakinan diri anda dengan kulit muka yang lebih bersih dan sihat

Takut order barang tak sampai? Jangan risau, kami sediakan Cash On Delivery (COD) Seluruh Malaysia!!

BERITA BAIK UNTUK ANDA!

Jika anda order hari ini 31/07/20

Freegift #1
Free Postage untuk pembayaran Online Banking FPX

Bernilai RM15

Freegift #2
‘Beauty Blender’

Bernilai RM10

Freegift #4
FACE MASK

Bernilai RM15

Freegift #5
FACIAL DEVICE

Bernilai RM75

Dan kesemua FREEGIFT NI BERNILAI

RM115

DIBERIKAN SECARA PERCUMA JIKA ANDA PILIH RAWATAN 3 BOTOL PEKEJ JIMAT(CUKUP PENGGUNAAN SELAMA 2 BULAN).

Hours
Minutes
Seconds

SELEPAS PROMO INI TAMAT, HARGA AKAN KEMBALI SEPERTI BIASA

Jom dapatkan SEKARANG pada harga SUPER JIMAT dan TEKAN GAMBAR UNTUK TERUS BUAT TEMPAHAN

100% JAMINAN PULANGAN WANG

Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan produk

TIADA RISIKO BARANG TAK SAMPAI

Boleh order dahulu, bayar kemudian kepada posmen ketika barang sampai. Sila pilih penghantaran melalui COD (CASH ON DELIVERY)

Soalan-soalan lazim

Jangan risau, produk kami berdaftar dengan KKM. No rujukan NOT200601567K.

1 botol mengandungi 150ml. Boleh tahan dalam  3 minggu bergantung kepada kekerapan penggunaan.

Tiada alkohol. Tidak mengeringkan kulit. Mudah dibasuh dan dibawa solat.

Expired 24 bulan (2 tahun) selepas dibuka.

Produk kami mengandungi witch hazel yang sangat bagus untuk mengurangkan radang atau iritasi pada kulit. Sesuai untuk kulit sensitif.

Ada beberapa cara pakai:

  • Boleh dipakai dengan kapas dengan cara tuang sedikit toner pada kapas dan ‘dap’ pada muka.
  • Tuang sedikit pada tangan dan dap pada muka dengan menekan-nekan secara lembut pada muka
  • Campur toner dengan air (nisbah 1:1). Letak dalam botol spray dan digunakan sebagai face mist.

Ya. Kami ada menyediakan COD iaitu bayar tunai semasa penghantaran. Barang sampai baru bayar cash dekat posmen. 

Scroll to Top